Пирин Благоевград загуби с 1:3 от втородивизионния Спортист Своге във

...
Пирин Благоевград загуби с 1:3 от втородивизионния Спортист Своге във
Коментари Харесай

Пирин падна от Спортист в Благоевград

Пирин Благоевград загуби с 1:3 от втородивизионния Спортист Своге във втората си предсезонна контрола.

Срещата се организира ден по-рано от плануваното, поради предстоящото захлаждане и на чудесно квалифицирания от чиновниците на стадион „ Христо Ботев “ формален терен.

Първото полувреме мина равностойно. Още в 7-ата минута Станислав Костов засече с глава центриране от корнер на Казуки Такахаши – навън.

В 31-ата минута Ферадов се откъсна от отбраната на „ орлетата “ и опитва да стреля, само че Салиху почисти от голлинията. В 38-ата минута вратарят Богомилов стреля, само че Саухи избави.

Минута по-късно Петър Занев уцели страничната греда след включване отляво и центриране на Жан – Пиер Да Коста.След почивката в Пирин бяха направени много промени, като единствено Петър Занев остана от почналите през първата част.

В 57-ата минута Красимир Станоев почисти удар на футболист на Спортист от голлинията, само че заплахата не мина и Мартин Сандев се разписа с прекрасен, параболичен удар с десния крайник.

В 67-ата минута Преслав Йорданов пропусна да се разпише след комфортно центриране на Антон Карачанаков. Две минути по-късно Йорданов не съумя да засече прекрасен пас на Иван Тасев, който пусна топката паралелно на голлинията.

В 69-ата минута Венцислав Бенгюзов съумя да изравни резултата, откакто засече топката от близко в мрежата, добре свалена от Карачанаков топка при центриране на Манолев отдясно.

Гостите още веднъж поведоха, като този път с невисок и добре ориентиран удар се разписа Георги Николов в 79-ата минута, предава pirinsport.com.

В 83-ата минута Николов засече ниско подаване отдясно, с цел да направи резултата 1:3.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР