Пирин (Благоевград) успя да вземе безценна победа с резултат 2:1

...
Пирин (Благоевград) успя да вземе безценна победа с резултат 2:1
Коментари Харесай

Пирин подчини софийското Локо

Пирин (Благоевград) съумя да вземе скъпа победа с резултат 2:1 против Локомотив София в финален мач от понеделнишката стратегия в efbet Лига. Станислав Манолев съумя да открие резултата със страховит удар в 13-та минута. Красимир Станоев заши страховит втори гол в 30-а минута. Матеус Дуарте понижи в 71-та минута, само че това не се оказа задоволително за гостите от столицата.

След много равносилен старт на мача, домакините съумяха да вземат преднина с гол от нищото в 13-а минута. Станислав Манолев получи топката на към 25 метра от вратата на Истатков и заби магически гол в далечния ъгъл на вратата на младия пазач за 1:0.

Две минути по-късно Карачанаков излезе на стрелкова позиция, само че Жарко Истатков съкрати ъгъла и избави.

В 30-а минута натискът на " орлетата " беше материализиран за повторно. След изчистен ъглов удар топката падна към границата на наказателното поле на крайници на Красимир Станоев, който безусловно препарира Истатков за 2:0.

През втората част ситуацията на терена не се промени доста. Гостите направиха няколко плахи опити да застрашат вратата на Янко Георгиев с удари отдалеко на Семерджиев и Пинсон. Спас Георгиев също се регистрира с един удар от към 20 метра, само че избавен от Истатков.

В 71-а минута, въпреки всичко, " железничарите " съумяха да върнат едно попадение. След центриране от ъглов удар на Стойчо Атанасов топката беше мощно засечена от Матеус Дуарте, който не остави шансове на Янко Георгиев за 2:1.

До края на срещата не се случи нищо по-интересно пред нито една от двете порти, което остави цялостния комплект точки в Благоевград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР