Пирин (Благоевград) спечели с 4:1 контролата с Марек (Дупница), която ...

PromoMall.bg
Пирин (Благоевград) спечели с 4:1 контролата с Марек (Дупница), която

Пирин победи Марек в контрола

Пирин (Благоевград) завоюва с 4:1 контролата с Марек (Дупница), която се организира на стадион „ Христо Ботев “. Клубът благодари на гостите за това, че се отзоваха на поканата, макар дребното време за реакция.Неофициален дебют за „ орлетата “ направи новото попълнение Димитър Тонев, който се появи през второто полувреме.

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

В 14-ата минута Мартин Смоленски стреля, само че вратарят на гостите улови. В 26-ата минута Иван Тасев обърна съвършено фланга на офанзивата към Дмитро Семенив, който откри с ниско подаване Красимир Станоев и ударът на капитана се отклони в тялото на бранителя на гостите Румен Сандев, с цел да попадне в мрежата. Две минути по-късно Станоев стреля мощно, насочвайки топката под гредата, само че вратарят Костадинов избави с акробатичен плонж. Минута по-късно Христофор Хубчев стреля с глава след центриране отдясно. В 38-ата минута Борис Тютюков стреля по диагонала, само че вратарят избави.В 40-ата минута Мартин Смоленски стреля фронтално против вратата, само че право в ръцете на вратаря.Минута преди края на полувремето Иван Тасев бе изведен на добра позиция, само че ударът му срещна страничната греда.

ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

В 54-тата минута шут на Мартин Бачев отдалеко излезе в навън. В 58-ата минута Владимир Медвед пое топката против вратата и се разписа за 2:0 с прелестен удар с десния крайник в горния ъгъл. В 72-ата минута Добромир Панчеревски понижи разликата в резултата с невисок диагонален шут, откакто бе изведен против вратаря Кирев. В 78-тата минута резултатът стана 3:1 с попадение на Любомир Тодоров, който засече топката във вратата от близко. В 85-ата минута Илкер Будинов се включи отдясно и прати топката във вратата с невисок диагонален удар за 4:1. В 89-ата минута Димитър Тонев стреля рисково по земя, само че вратарят мазета в корнер. В 90-ата Александър Дюлгеров стреля с глава, само че не съумя да се разпише.

Състав на Пирин: 21.Янко Георгиев (46-1.Марио Кирев), 20.Чебрайлс Макрецкис (46-17.Илкер Будинов), 29.Мартин Бачев (78-6.Вергил Янев), 45.Христофор Хубчев (46-38.Александър Дюлгеров), 11.Андрей Йорданов, 31.Красимир Станоев (46-19.Вячеслав Велев), 73. Венцислав Бенгюзов (20-10.Славчо Шоколаров), 18.Мартин Смоленски (13.Димитър Тонев), 8.Дмитро Семенов (46-7.Владимир Медвед), 26.Иван Тасев (46-15.Любомир Тодоров), 23.Борис Тютюков (46-16.Марсел Бибишков).

Източник: struma.comКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР

PromoMall.bg