Пирин (Благоевград) съобщи в официалния си сайт, че от днес

...
Пирин (Благоевград) съобщи в официалния си сайт, че от днес
Коментари Харесай

Пирин пусна специална платформа за 100-годишния юбилей на клуба


Пирин (Благоевград) заяви в формалния си уебсайт, че от през днешния ден всеки може да посети новата платформа, построена по случай 100-годишнината на клуба. Ето какво оповестяват „ орлетата “:

„ Уважаеми другари,

Празненствата по случай 100 годишнината от основаването на ФК Пирин не престават и през месец май!

И ние с горделивост оповестяваме, че на формалния уебсайт на ФК Пирин – www.fcpirin.com всеки последовател, другар на клуба, сегашен или предстоящ рекламодател или спонсор, може да посети специфичната ни платформа, построена във връзка 100 годишния празник на обичания клуб и да взе участие в социологическото изследване, което сме подготвили за вас, като съобщи своя евентуален интерес към благосъстоятелност и акции в клуба майка на толкоз надарени “орлета ” от разнообразни генерации.

Посети платформата “100-години Пирин ”

В същото време оповестяваме, че „ вторият кръг “ от юбилейният ни празник ще се организира в сряда, 18 май, още веднъж в клуб GOА, в центъра на Благоевград, където ще се съберем в другарска атмосфера и с вярата, че дружно може да създадем всичко за положителното бъдеще на обичания ни футболен клуб. Първият сигнал ще бъде даден в 19:00 ч, а хазаин на събитието още веднъж ще бъде притежателят на ФК Пирин Пол Белогур.

Основна тематика на събитието ще бъде: “Как да стана притежател или спонсор във ФК Пирин ”. Но ще намерим отговор и на въпросите: „ Какво значи придобиване на клубни акции “, „ Коя е компанията притежател на акциите на ФК Пирин АД “.

Разбира се, ще дискутираме дружно и новата онлайн платформа – „ 100 години Пирин “!

Всеки последовател и всеки, който се усеща непосредствен до идеята Пирин е добре пристигнал!

Да честваме дружно бъдещето на обичания ни тим!

Облечете се в зелено и бяло и вземете вашето най-хубаво въодушевление!

Само Пирин! “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР