Пирин Благоевград проведе първа тренировка за 2024 година на стадион

...
Пирин Благоевград проведе първа тренировка за 2024 година на стадион
Коментари Харесай

Пирин взе защитник от ЦСКА

Пирин Благоевград организира първа подготовка за 2024 година на стадион „ Христо Ботев “. Преди началото на заниманието бе отсъден обичайния водосвет за здраве и триумфи на тима, оповестиха от клуба.

Събитието бе почетено от кмета на Община Благоевград Методи Байкушев, заместител кмета по културата и спорта Станислав Кимчев, ръководителя на Общинския съвет Радослав Тасков, общински съветници, представители на бизнеса в града, някогашни футболисти, треньори и последователи на тима.

В първата подготовка на отбора се включи десният бранител Асен Дончев, който ще носи екипа на Пирин като преотстъпен от ЦСКА.

Пробен интервал с отбора на Иво Тренчев ще преминат френският десен бранител Арно Люзайадио, който за последно е играл в нидерландския Емен, украинският нападател Данило Полонски от Фратрия Варна, крилото Стилиян Спасов, който е младеж на Лудогорец, игралият за последно в Австрия Кирил Ристосков и Лазар Боянов, който за последно е играл в Португалия.

Крилото Владимир Медвед ще премине в Локомотив Пловдив под формата на преотстъпен, като клубът ще получи % от негов възможен предстоящ трансфер.

Пирин се разделя по взаимно единодушие с полузащитника Велислав Минков. Както е известно Данило Кондраков и Дима Семенив напуснаха клуба още в края на предходната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР