Пирин Благоевград приема Левски в един от най-интересните двубои от

...
Пирин Благоевград приема Левски в един от най-интересните двубои от
Коментари Харесай

Пирин и Левски влизат в интригуващ сблъсък в Благоевград

Пирин Благоевград приема Левски в един от най-интересните дуели от 25-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „ Христо Ботев “ ще започва в 17:30 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT , както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA . На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата в Благоевград.

„ Орлетата “ са в серия от седем следващи мача без загуба в шампионата. Треньорът на благоевградчани Радослав Митревски съобщи: „ Чест е да се изправя против Станимир Стоилов “ и добави, че не мисли за своя контракт и задачата пред неговия тим остава оцеляването в елита.

Автобусът на Пирин по време на паузата за националните тимове закара филантропични помощи до Украйна и се върна с 29 украинци.

Под въпрос за дуела със „ сините “ е Станислав Манолев, а осъден е Александър Башлиев. След такова се завръща Светослав Дяков.

Преди дуела бе картотекиран Казуки Такахаши.

По време на паузата Левски изигра две контроли, в които победи Септември София с 3:2 и приключи при тъждество 1:1 със Созопол на „ Герена “.

През седмицата Георги Миланов удължи контракта си с клуба. Здравко Димитров и Димитър Костадинов бяха санкционирани и извадени от първия тим.

В същото време Хосе Кордоба дебютира за Панама при успеха над Канада в международните квалификации за Мондиал 2022.

ФИФА спря прехвърлянията на Левски поради отговорности към Насиру Мохамед, а акцията „ Левски е безконечен “ регистрира над 1,3 млн. евро доходи.

През седмицата управлението на „ сините “ се срещна с претендента за президент на БФС Димитър Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР