Пирин (Благоевград) приема Арда (Кърджали) в двубой от 25-ия кръг

...
Пирин (Благоевград) приема Арда (Кърджали) в двубой от 25-ия кръг
Коментари Харесай

Пирин ще иска да продължи с добрата си серия, докато Арда търси връщане на победния път

Пирин (Благоевград) приема Арда (Кърджали) в дуел от 25-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион “Христо Ботев ” е с начален час 17:30, а основен арбитър ще бъде Кристиян Колев.

Домакините излизат в тази среща като 14-ти във краткотрайното класиране, на 7 точки от първия отбор над чертата. “Орлетата ” се намират в добра форма, откакто към този момент 3 следващи срещи са без загуба, а в 2 от тях съумяха да победят. Определено най-сладкия им от тези два триумфа бе против първенеца Лудогорец, откакто го победиха в Разград с 1:0. След това Пирин реализира победа против директния си съперник Хебър, а в последния кръг направи и еднакъв с Ботев (Враца).

Иначе тематиката към собствеността на Пирин към момента е на дневен ред за почитателите на отбора от Благоевград. По последна информация административни спънки са в основата за пропадане на договорката за придобиване на акциите на “орлетата ” от страна на мениджърската компания “CRD Sport ”. Така благоевградчани към момента нямат нови притежатели, каквито индикации имаше по време на паузата за националните тимове.
 Ето повода за провалената договорка за Пирин Ето повода за провалената договорка за Пирин
Арда от своя страна е на осмата позиция в класирането и към момента шансове за влизане в топ 6 са налице. Тимът от Кърджали не се намира в най-хубавата си форма, откакто записа две следващи загуби в шампионата - против Славия с 0:1 и против Левски с 0:3. Освен това тимът на Александър Тунчев отпадна и от Купата на България. В трагичен 1/4-финален конфликт “сините ” отстъпиха с 0:1 от ЦСКА 1948, а единственото попадение пристигна в 117-ата минута от дузпа.

Това породи много бурна реакция от страна на Арда, като тимът излезе с остра декларация, в която задава въпроси на Борислав Михайлов, Виктор Кашай и Младен Кръстаич. Освен това тимът от Кърджали заплаши, че може да напусне шампионата. В последна сметка Арда получи отговор единствено от националния ни селекционер, като останалите не са коментирали декларацията.
 Арда заплаши да не играе в идващото състезание и зададе въпроси към Кашай, Кръстаич и Михайлов Арда заплаши да не играе в идващото състезание и зададе въпроси към Кашай, Кръстаич и Михайлов
Иначе по-рано през сезона, когато мачът се игра на “Арена Арда ”, двата отбора не съумяха да се победят и направиха 0:0. През предишния сезон Пирин и Арда си размениха по една домакинска победа - 1:0 в Благоевград и 3:0 в Кърджали.

ПИРИН - АРДА

Вероятни сформира:

ПИРИН (4-1-4-1): Я. Георгиев; Велев, Сенхаджи, М. Бачев, Дюлгеров; Бенгюзов; И. Будинов, Макрецкис, Кондраков, И. Тасев; П. Йорданов

АРДА (4-2-3-1): Господинов; Лозев, А. Петков, Сако, Желев; Р. Цонев, Юруков; Ковачев, Тунгара, С. Иванов; Боруков

СЪДИЯ: Кристиян Колев
СТАДИОН : “Арена Арда ”, Кърджали 
НАЧАЛО: 17:30 часа 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР