Пирин (Благоевград) постигна второ реми в контролите по време на

...
Пирин (Благоевград) постигна второ реми в контролите по време на
Коментари Харесай

Пирин със зрелищен хикс срещу македонци

Пирин (Благоевград) реализира второ реми в контролите по време на лагера в Турция. " Зелените " стигнаха до 2:2 с ФК Македония Гьорче Петров в един забавен мач.

През първото полувреме орлетата владееха самодейността. Още първоначално пресираха сполучливо противника и създаваха проблеми на защитата в алено. Владислав Златинов се възползва от сходно състояние и означи красиво попадение след отлична офанзива за 1:0 в 9-та минута.

Македонците е окопитиха бързо, като сътвориха рисково състояние след неточност в защита на Пирин, само че Ганев избави чудесно, избивайки в корнер, от който обаче произлезе изравнителното попадение, след основало се меле в 20-та минута.

В 26-та Златинов бе още веднъж покрай гола, само че ударът му от фаул без избит от вратаря.
Иван Вълчанов и Ивайло Михайлов сътвориха чисто състояние за гол в 33-та минута, когато бяха останали на отлична позиция, само че неверни решения доведоха до пропуск.

Втората част стартира с гол от съблекалнята за Македония Гьорче Петров, откакто техен нападател бе оставен самичък пред наказателното поле и стреля от 23 метра в левия горен ъгъл. Пиринци потеглиха да връщат попадението незабавно, като в 60-та минута Благов създаде дузпа, която Златинов невъзмутимо осъществя за крайното 2:2.

В 70-та минута мениджърът Уорън Фийни направи цялостна промяна на единайсеторката.

До края на мача Габриел Да Силва имаше опция на два пъти да донесе победа за зелените, само че не съумя.

Следващата контрола за Пирин е в сряда, против полския Термалика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР