Пирин Благоевград и Витоша Бистрица завършиха 2:2 в мач от

...
Пирин Благоевград и Витоша Бистрица завършиха 2:2 в мач от
Коментари Харесай

„Головете на кръга” - обзорно предаване за Първа лига и попаденията от 31-ия кръг /втора част/

Пирин Благоевград и Витоша Бистрица приключиха 2:2 в мач от група "А " на втората осмица на Първа лига. Бистричани бяха покрай историческа първа победа в елита, като на два пъти повеждаха на стадион "Христо Ботев ", само че домакините стигнаха до реми. Ангел Стоянов изведе Витоша още в 4-а минута след асистенция на Даниел Кутев. Пирин изравни в 35-а минута посредством попадение на капитана Юлиан Попев, който засече с глава центриране от фаул на Конър Хендерсън. В 67-а минута Стефан Христов още веднъж даде задатък на Витоша. Гостите не съумяха да задържат задатъка си, като в 78-а минута Флорент Боджадж оформи крайното 2:2 Ремито прекъсна серия на Пирин от три следващи загуби.

Дунав победи Етър с 1:0 на градския стадион в Русе. Така русенският отбор зае третото място във краткотрайното класиране на група "Б " на втората осмица на Първа лига. В 25-ата минута Дунав откри резултата. При центриране отляво топката попадна във Васил Шопов, който означи за 1:0. Това бе и първият удар в очертанията на вратата.

Локомотив Пловдив загуби с 0:2 от Септември София като хазаин в среща от 31-вия кръг на Първа лига. Ишмаел Байду и Димитър Костадинов се отличиха с дебютни голове за Септември, а Веселин Марчев пропусна дузпа за домакините в средата на втората част.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР