Пирин 0 : 0 Славия 45′ 45′ ПОЧИВКА! 39′ OTMEНЕН

...
Пирин 0 : 0 Славия 45′ 45′ ПОЧИВКА! 39′ OTMEНЕН
Коментари Харесай

Пирин - Славия 0:0, ключови намеси на ВАР


Пирин

0: 0

Славия
 45′

45′
ПОЧИВКА!
39′
OTMEНЕН ГОЛ НА ПИРИН! Съдийската бригада несъмнено имаше много работа за извършване, откакто в 39-ата минута трябваше да маркира като нередовно попадението на Станислав Костов. Голаджията се оказа най-близо до топката при удар в гредата на Дяков, но това, че е със сантиметри зад последния в защитната групировка на Славия, направи по този начин, че ВАР да отсъди засада.
31′
ОТМЕНЕНА ДУЗПА! В 31-ата минута реферът Красен Георгиев анулира углавен удар в интерес на гостите. Борислав Цонев опиа да направи головата добавка след отбит изстрел на Мартин Петков. Плеймейкърът ловко потърси контакт със стража на пиринци и падна на тревата. След намесата на ВАР обаче се видя, че някогашният изобретателен халф на Левски е в състояние на засада.
25′
КОСТОВ! Нападателното дуо " Костов-Йорданов " можеше да сътвори гол в интерес на " орлетата " в 25-ата минута. Капитанът Манолев показва взор върху играта и пусна остроумен пас за Костов. №29 прибра топката технично и комбинира с връхлитащия Йорданов. Пресли стреля мощно в центъра на вратата, но Вуцов очакваше сходен процес на събитията и мазета с крайник.
24′
КИРИЛОВ! Славия продължи да бъде по-настоятелният отбор в предни позиции. Така се стигна до едно центриране към Ради Кирилов, при което Спас Георгиев работи извънредно неориентирана. Това отвори отличен късмет за капитана на гостите, който стреля мощно по земя. Вратарят на благоевградчани беше на мястото си и се намеси уверено.
20′
ТОНИ ТАСЕВ! Славия беше напълно покрай това да поведе в резултата с настъпването на 20-ата минута. Тони Тасев извърши чудесно директен свободен удар, топката закупи спомагателна парабола след контакт със стената и безусловно кацна върху сглобката на безпомощния в този момент Георгиев.
19′
Последваха дълги минути, през които двата отбора много се понаритаха в центъра на терена. Агресивните дейности доведоха и до първи жълт картон, който ненапълно предстоящо беше показан на Светослав Дяков.
7′
Красимир Станоев можеше да навреди съществено на Пирин, откакто в седмата минута обърка пас при построяването на офанзивата. Кълбото беше откраднато от Тони Тасев, който реши да играе самостоятелно. Това се оказа неточност, тъй като изстрелът му мина високо над горната греда на Янко Георгиев.
5′
Началото на срещата предстоящо бе за окуражените домакини. Селекцията на Радслав Митревски предпочитано атакуваше по фланга, където се подвизаваше младият Иван Тасев. Въпросният завоюва и фаул в петата минута, след който остро центриране на Станоев се размина с куп от играчи и насмалко не посети мрежата на сюрпризирания Вуцов.
1′

1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
Състав 21. Янко Георгиев 21. Светослав Вуцов 26. Иван Тасев 3. Ертан Томбак 31. Красимир Станоев 23. Емил Виячки 9. Преслав Йорданов 37. Венцислав Керчев 18. Светослав Дяков 4. Людовик Соарес 17. Спас Георгиев 77. Георги Вълчев 11. Станислав Манолев - капитан 16. Кемело Нгуена 29. Станислав Костов 20. Борислав Цонев 14. Стилиян Николов 88. Тони Тасев 45. Христофор Хубчев 10. Радослав Кирилов - капитан 6. Юлиян Попев 9. Мартин Петков Треньор Радослав Митревски Златомир Загорчич Резерви 1. Марио Кирев 12. Николай Кръстев 23. Ивайло Тодоров 73. Иван Минчев 20. Даниел Иванов 7. Йон Бакеро 73. Венцислав Бенгюзов 83. Христо Попадийн 8. Орлин Старокин 15. Мартин Георгиев 5. Николай Бодуров 17. Ерол Дост 71. Антон Карачанаков 11. Кристиан Добрев
Пирин (Благоевград) приема Славия в последния мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Мачът в Благоевград е от 17:30 часа и ще бъде ръководена от Красен Георгиев.

" Орлетата " са в серия от пет мача без загуба, Славия пък записа триумф с 3:0 над Локомотив (Сф) и също ще излезе с въодушевление на стадион " Христо Ботев ".

При победа благоевградчани ще се изкачат с две места в класирането до деветото място.



Славия от своя страна може да се озове в борбата за третото място.Срещата ще бъде следена онлайн от притежателя на Пирин Пол Белогур, който рядко идва в България.
 Талантите на Пирин ще мерят сили с най-хубавите в Европа
Талантите на Пирин ще мерят сили с най-хубавите в Европа

Включват се на " Майорка Къп "

Аут за домакините е капитанът Николай Бодуров, както и Венцислав Бенгюзов.

До последно под въпрос е Петър Занев, който страдаше от висока температура. Проблем пред Митревски ще е и отсъствието на Александър Дюлгеров, който е осъден.

Очаква се обаче опитният халф Светослав Дяков да играе. В групата се завръщат и Антон Карачанаков, както и Станислав Манолев.

В същото време наставникът на Славия Златомир Загорчич чака тежък мач. В групата на " белите " се завръща Камело Нгуена. С травми са Георги Петков, Дарко Тасевски и Емил Стоев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР