Pirelli безспорно е един от най-уважаваните производители на гуми, но

...
Pirelli безспорно е един от най-уважаваните производители на гуми, но
Коментари Харесай

Pirelli пусна музикална гума за маниаци с пари

Pirelli несъмнено е един от най-уважаваните производители на гуми, само че някак не бихме могли да си представим компанията да има гений и в нишата на безжичните Bluetooth тонколони.

Гледайки по този начин нареченият P Zero Sound спийкър, който компанията пусна особено за почитателите на Formula 1, имаме възприятието, че сме прави в преценката си.

 Снимка 370674

Но какво пък, за какво не - кой разпален последовател на автомобилния спорт не би изложил гордо върху масичката в хола 33-сантиметровата тонколона с форма на гума на болид?

Спийкърът единствено прилича гума Pirelli, само че в действителност е изработен от особено отлята пластмасова сплав, която прилича типа на същинския артикул.

 Снимка 370675

Производителят е италианската компания iXoost, която специализира в изработката на тематични автомобилни музикални съоръжения. Звучи ни като готин бизнес.

Колонката също би трябвало да звучи сносно, поради мощността от 100 вата, побрана в 100-милиметров буфер и 25-милиметров туитър.

 Снимка 370679

Нещата, които обаче не ни харесват при P Zero Sound, са тежестта и цената - и двете са безобразни. Звукът на Pirelli тежи цели 9.5 кг и коства 2400 евро. Поне да беше същинска гума...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР