Пиратка гръмна в ръката и откъсна два пръста на 3-годишно

...
Пиратка гръмна в ръката и откъсна два пръста на 3-годишно
Коментари Харесай

Пиратка откъсна два пръста на 3-годишно дете

Пиратка гръмна в ръката и откъсна два пръста на 3-годишно дете. В РУ-Сандански, часове преди настъпването на Новата година, е получено известие от Спешна помощ, че при тях е постъпило малолетно лице, което е с разкъсно-контузна рана на дясната ръка и ампутирани два пръста вследствие на потребление на пиротехнически произведения.

От работещите по случая полицейски чиновници е открито, че към 14:20 часа в региона на животинския пазар в Сандански вследствие на погрешно боравене с неустановени пиротехнически произведения от двама мъже на 40 и 44 години от София е породена разкъсно-контузна рана на ръката и ампутация на два пръста на 3-годишно момче от София. Детето е превозено за лекуване в столицата. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В Сандански са потресени от неприятната вест, сполетяла детето и неговите родители. Разказват, че бащата е хвърлил пиратката, а детето изтичало и я взело в ръцете си, където тя гръмнала. Двете пръстчета са били прибрани в лед и предадени на медиците с вярата да съумеят да ги възстановят.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР