Пирамидата Продължаваме промяната“ се появи и ще рухне по начина,

...
Пирамидата Продължаваме промяната“ се появи и ще рухне по начина,
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Пирамидата Продължаваме промяната се появи и ще рухне като съвременните биткойн пирамиди

Пирамидата " Продължаваме промяната “ се появи и ще рухне по метода, по който актуалните биткойн пирамиди и другите койни пирамиди пораждат и рухват, по същия метод. Това разяснява в предаването " Добър ден, България " на Радио " Фокус " телевизионният продуцент и режисьор Виктор Димчев.

" В опит да се задържи е допустимо да се появят всевъзможни фантасмагористични съпоставения или догатки. Едно от тях е това, което Асен Василев направи. Той желае да излъже за следващ път публиката, както неговият сътрудник Кирил Петков неведнъж го направи предходната година. Разбирате ли, нас ни лъжат, политици ни лъжат. Да се излъже още повече, да може да продължи още повече измамата. То беше изрично опровергано, несъмнено, от президента и неговата администрация, само че какво от това?

Факт е, че тези хора излъгаха, факт е, че тези хора събраха комисионни, факт е, че цената за януари месец на българския газ ще се усили, тъй като тези хора са получавали комисионни през месеците август и септември, с цел да купят три пъти по-скъп газ, в сравнение с сега бихме могли да купим, доставен по разнообразни способи в България ", сподели Димчев. 

Според него, служебният кабинет се оправя компромисно, като кабинет, който е заставен по едно и също време да прави преход сред това, което президентът е обещавал и " Продължаваме промяната “ са обещавали допреди време, и това, което следва да се случи в България. И в някакъв смисъл смяната в служебния кабинет, в последния му вид на служебния кабинет е толкоз огромна по отношение на предходните разновидности, че той по-скоро наподобява на кабинет, формиран с утвърждението н Бойко Борисов и ГЕРБ. Той е про-ГЕРБ кабинет и той апропо се показва и следва политиките на ГЕРБ по-скоро, в сравнение с " Продължаваме промяната “. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР