Пир за цял милион с 250 гости, специално нает самолет,

...
Пир за цял милион с 250 гости, специално нает самолет,
Коментари Харесай

Супер лукс! Цеци Красимирова пръсна милион за сватбата си

Пир за цялостен милион с 250 посетители, особено нает аероплан, арии на Верди, заря в среднощ, бели гълъби и рокля, шита цели 5 месеца. Това е късото изложение на сватбата на Цеци Красимирова с американския милионер Майкъл Струмейтис – написа в. „ Уикенд “. Двамата си споделиха „ да “ на 12 май в древен каталунски мазък, а меденият им месец ще бъде във Фиджи – отбелязва изданието.

Само две родни звезди са били на сватбата с предложения като посетители – разкрива изданието, като се базира на хора, участвали на събитието. Това са Мариан Кюрпанов – най-хубавият другар на Цеци Красимирова от нейните манекенски години, и журналистът Мартин Карбовски. На грандиозното угощение очаквали и някогашния мъж на тв водещата Наталия Симеонова – Денис Ризов. Той обаче в последния миг оповестил, че няма да пристигна, защото имало проблем с полета му от Съединени американски щати (където е непрекъснатото му местожителство) до Каталуния.

От България сватбарите тръгнали с цялостен аероплан, особено нает за щастливия ден. В него пътували 170 души – освен посетители, само че и актьори, които трябвало да вземат присъединяване в програмата на празненството. На борда бил целият отбор „ Българе “, който наброява към 70 души. Роднините и приятелите на булката най-мнаго се радвали на Звезди от „ Ахат “ и фолкпевицата Преслава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР