Пир по време на чума. Това написа на личната си

...
Пир по време на чума. Това написа на личната си
Коментари Харесай

Джамбазки за приетите промени в пакет Мобилност: Пир по време на чума

Пир по време на чума.

Това написа на персоналната си страница във Facebook евродепутатът Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация – във връзка новината, че Съветът на Европейски Съюз е приел измененията в пакет "Мобилност ". Ето какво още разяснява Джамбазки:

"Така се получава обстановката с пакет Мобилност 1. Съветът на Европейски Съюз е приел пакета Мобилност, по този начин както желаеха лобистите на синдикатите в Германия, Франция и Белгия. Камионът да се връща на всеки 8 седмици, водачът на 3-4, а 45 часовата отмора да не се употребява отвън кабината.

Лицемерие, това е думата, която мога да употребявам в този момент. Знам и други, по-силни, само че тогава ще изляза от сферата на положителния звук. Всъщност, двуличие е слаба дума. Говорим за безобразна безочливост. Защото даже сега по пътищата на Западна Европа се движат и се срещат единствено български, румънски, полски, маджарски, литовски, латвийски и впрочем източни камиони. Останалите са се изпокрили.

Съветът на Европейски Съюз одобри измененията в пакет "Мобилност ", против които е България

Български камиони возят маските, спринцовките, медикаментите, медицинските консумативи от Белгия до Франция. Да, до Франция. Български камиони доставят питателните магазини в цяла Западна Европа. И им доставят по този начин търсената тоалетна хартия.

Още повече, живият живот сподели цялостната неплатежоспособност на пакета Мобилност. Сега водачите в цяла Западна Европа са задължени да почиват САМО и ЕДИНСТВЕНО в кабината. А при обстановката на всеобщо затворени граници, спрени полети и забрани за влизане и излизане от редица страни, връщането на водачите в България е на процедура безусловно невероятно. Днес, когато Светът е изправен пред предизвикването от болестта, същите тези страни, които през днешния ден са подкрепили този опит за обир на бизнеса на превозвачите от периферните страни, освен че не съблюдават тези правила, ами и потъпкват личните си оферти.

• Днес водачите може да карат повече от 9 часа. Особено в случай че попаднат в конвоя, тогава време не се регистрира и може да се окаже, че лидерът е зад кормилото повече от 12 часа. Лицемерие.
• Дневните, седмичните и всевъзможен тип почивки се употребяват единствено и само в кабината. Ако водач си разреши да спре на бензиностанция или паркинг, се оказва, че всичко е затворено, даже тоалетната. Защо в този момент би трябвало да спят по кабините, а на следващия ден не? Лицемерие.
• Никакво връщане на лидера през днешния ден, нали по този начин! Карантина в кабината и назад на кормилото, тъй като през днешния ден Франция, Италия, Германия и Белгия се нуждаят от маски, защитни дрехи, респиратори, храни. Всичко това возим ние, от периферните страни, тъй като Вас ви е боязън даже да припарите до камиона. Лицемерие.

Надявах се здравият разсъдък да надделее. Но уви. Вие още веднъж си играете мръсните игрички за наша сметка. Но няма да стане.

Джамбазки: Пакетът подвижност умря

Чудя се, какво ще стане в случай че ние тъкмо в този момент, когато най-вече се нуждаете от нашите превозвачи, спрем камионите и се приберем по страните си? Изкараме карантинния интервал и след това си починем седмица или две. Вие заслужавате да го създадем, само че за разлика от Вас ние не сме лицемери и няма да заложим Вашите животи, поради Вашите мръсни синдикални лобистки игри.

Утре, когато всичко завърши, ще водим тази борба, само че да си знаете от в този момент, че вие сте от страната на изгубилите ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР