Пипането на Конституцията от едноличен диктатор е престъпление срещу народа.

...
Пипането на Конституцията от едноличен диктатор е престъпление срещу народа.
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Пипането на Конституцията от едноличен диктатор е престъпление срещу народа

Пипането на Конституцията от едноличен деспот е закононарушение против народа. Това сподели особено за телевизия Евроком някогашният длъжностен министър председател Ренета Инджова , помолена да разяснява предложенията, импортирани от ГЕРБ за нова Конституция.

„ Една Конституция може да излезе само от тези, които би трябвало да устроят и провеждат своя публичен, държавен и политически живот. Борисов търси да печели време, само че аз се надявам, че ще се намерят адвокати, които ще го накарат да повтори думата „ непротивоконституциоснователствувайте “. Ако може да я повтори, значи ще е подготвен на това деяние, с което, в случай че го извърши, ще остане в историята като най-престъпния властник “, безапелационна е тя.

Според нея сега вървят сделки за поддръжка за новата Конституция. Тя е на мнение, че няма да се стигне до свикването на Велико Народно заседание.

„ Няма да се приема новата Конституция, до момента в който той не напише в нея, към този момент приказвам с неоправдателна подигравка, че член 1 е управителната роля на узурпатора Борисов “, майтапи се Инджова.

Тя е на мнение, че министър председателят ръководи мимо и отвън Народното събрание.

„ Парламентът за него е оръдието, което обезпечава неговото битие. Това е една партия, която е построена на правилото на шпицкомандата “, счита някогашният длъжностен министър председател.

Според нея митингът има силата и духа, с цел да успее да смъкна премиера от власт.

„ Тази битка ще бъде некраткотрайна – един дълъг и нескончаем поход за независимост и правдивост. Важно е да има не Велико национално заседание, а Велико национално въстание “, сподели Инджова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР