Пипа Мидълтън и съпругът й Джеймс Матюс са относително дискретни

...
Пипа Мидълтън и съпругът й Джеймс Матюс са относително дискретни
Коментари Харесай

Пипа Мидълтън, сестрата на Кейт, може да се похвали с голяма новина

Пипа Мидълтън и брачният партньор й Джеймс Матюс са релативно дискретни по отношение на персоналния си живот. Не се появяват постоянно по публични събития, само че на тържествата за Платинения празник на кралицата трябваше да създадат изключение.

Именно там всички видяха, че 38-годишната сестра на Кейт Мидълтън още веднъж е бременна.

Вече е ясно, че Пипа е станала майка на момиченце преди към седмица, само че новината едвам се появява в светските медии и е доказана от списание People. Мидълтън е раждала в болница " Сейнт Мери " - същата, в която и сестра е родила трите си деца.
 Снимка 576568
 

Момиченцето, чието име още не е оповестено, е трето дете за Пипа и 46-годишният Джеймс Мидълтън. През октомври 2018 година те се снабдиха със сина си Артър, а през март 2021 година - с дъщеричката си Грейс.
 Снимка 359143
 

Бебето е шестото внуче за Каръл и Майкъл Мидълтън и трета първа братовчедка за децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

Пипа и Джеймс Матюс възнамеряват да се реалокират да живеят с децата си край Бъкълбери, Беркшир. Така освен ще са покрай родителите й, които да й оказват помощ с развъждането на дребните, само че и ще са на 50 минути с кола от замъка Уиндзор, където за лятото са се изнесли Уилям, Кейт и трите им деца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР