Пипа Мидълтън без съмнение ще бъде до Кейт по време

...
Пипа Мидълтън без съмнение ще бъде до Кейт по време
Коментари Харесай

Вътре във връзката на Кейт Мидълтън с нейната „най-добра приятелка“ Пипа: „Изключително лоялната сестра“ на Роял, която живее точно надолу по пътя в Бъркшир, ще бъде ключова подкрепа, докато принцесата се възстановява от рак

Пипа Мидълтън без подозрение ще бъде до Кейт по време на възобновяване й от лекуване на рак, защото двойката споделя доста близки връзки (на фотографията в деня на сватбата на Пипа през 2017 г.)

През септември, тъкмо преди 40-ия рожден ден на Пипа, беше обявено, че тя и Джеймс са заменили своята резиденция в Челси за £17 милиона за по-спокоен парцел в графство Бъркшър, където тя и нейните братя и сестри са прекарали огромна част от детството си.

Като деца, Кейт и Пипа, които имат по-малко от две години разлика във възрастта, се сближиха поради общата си обич към упражненията и спорта. По-специално, двойката е известно, че се любува на хокей, тенис и лека атлетика, до момента в който и двете са ученички в Marlborough College. детството на девойките в изявление за Телеграф.

Говорейки през 2018 година, собственичката на към този момент несъществуващия бизнес Party Pieces разкри, че като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР