Pinterest обяви днес, че актуализира рекламните си правила, за да

...
Pinterest обяви днес, че актуализира рекламните си правила, за да
Коментари Харесай

Pinterest забранява рекламите на продукти за намаляване на теглото

Pinterest разгласи през днешния ден, че актуализира рекламните си правила, с цел да „ забрани всички реклами на артикули за намаляване “. В обява в блога компанията съобщи, че е създала новата си политика за наличието със съдействието на Националната асоциация по хранителни разстройства (NEDA), чиито проучвания демонстрират, че има повишаване на питателните разстройства и нездравословните хранителни привички при младежите по време на пандемията от ковид.

„ Pinterest е мястото, където хората идват за ентусиазъм, с цел да основат метода на живот, който желаят. Платформата е за всички – без значение от формата или размера на тялото им. Затова желаеме да дадем опция на нашите консуматори да възнамеряват лятото си, без да се вълнуват от диети, артикули за намаляване или внезапно понижаване на тежестта, с цел да могат да се съсредоточат върху най-важното в техния живот “, пишат в обява в блога си от обществената мрежа.

Компанията твърди, че все още тя е „ единствената съществена онлайн платформа, която изцяло не разрешава рекламата на всевъзможни артикули за намаляване “, както и че новите ѝ правила се основават на съществуващите рекламни политики на компанията, които не разрешават артикули, които могат да подхранват признаците на хранителни разстройства, да доведат до отрицателно психично приемане на телата на потребителите, както и способи, които дават обещание бързо и внезапно намаляване. През 2019 година Instagram от своя страна също ограничи наличието, рекламиращо артикули за намаляване и някои типове козметични процедури, само че единствено за консуматори под 18-годишна възраст.

Важно е да отбележим, че Pinterest не разрешава в действителност всякакво наличие в тази тенденция – всякакво споменаване на артикули и способи за понижаване на тежестта, всевъзможен език или изображения, които идеализират избрани видове телосложение за сметка на други, всевъзможни артикули, които дават обещание по-добро здраве, след събаряне на тежестта и реклами на хапчета за намаляване или угнетяване на апетита, изображения „ преди и след “ избран артикул за намаляване, процедури като липосукция и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР