Pink Floyd ще издадат първата си нова музика от 28

...
Pink Floyd ще издадат първата си нова музика от 28
Коментари Харесай

След 28 години: Pink Floyd с първа нова песен в подкрепа на Украйна

Pink Floyd ще издадат първата си нова музика от 28 години насам , като песента ще бъде в поддръжка на народа на Украйна , оповестява „ Дейли Мейл “.

Песента се назовава „ Hey Hey Rise Up “ и ще бъде издадена на 8 април, като приходите от нея ще бъдат предоставени на украинската филантропична помощ . Това ще бъде първата истинска музика, записана дружно като група след „ The Division Bell “ от 1994 година

Към 76-годишния Дейвид Гилмор и 78-годишния Ник Мейсън се причисляват дългогодишният басист на групата - 60-годишният Гай Прат, и 57-годишният Нитин Савни на клавишните по време на загадка звукозаписна сесия предходната сряда.

Песента включва и вокалите на украинския артист Андрий Хлевнюк от рок и поп групата „ Boombox “, взети от клип, който той разгласява в Instagram и на който пее на площад в Киев .

Той пее патриотичната украинска протестна ария " Ой, алена калина на поляна ", написана по време на Първата международна война.

Заглавието на песента на Pink Floyd е взето от последния ред на песента, който се превежда като: " Хей, хей, стани и се радвай ".

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР