Пинето на халба преди полета се е превърнало в традиция

...
Пинето на халба преди полета се е превърнало в традиция
Коментари Харесай

Разкриха се най-евтините халби на летището в Обединеното кралство, включително Манчестър, Лондон и Бристол

Пинето на халба преди полета се е трансформирало в традиция за множеството британци, които се настаняват в кръчмите на летището, откакто преминат през чекирането и защитата.

Разбира се, тези пинти не са евтини; с лимитирани благоприятни условия на летище, постоянно в последна сметка ще плащате повече, в сравнение с бихте платили на локалното. Сега едно изследване подвигна капака за това какъв брой британците могат да чакат да платят приблизително за пинта в някои от най-големите туристически центрове в Обединеното кралство, в това число Хийтроу, Гетуик, Манчестър, Ливърпул и Източен Мидландс.

Платформата за първокласни пътувания Velloy разкри своя „ Airport Pint and Prosecco Index “, който преглежда междинната цена на пинта и чаша Prosecco в най-натоварените летища в Обединеното кралство.

Най-евтиният като цяло беше Глазгоу Интернешънъл, където междинната цена на пинта беше към момента смразяващите £6,06. Ако летите от центъра и след най-евтиното пиво, тогава Tennent's Pier Bar имаше най-евтината пинта на £4,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР