Пилотното издание на Burgas Breeze Fest ще посрещне големите имена

...
Пилотното издание на Burgas Breeze Fest ще посрещне големите имена
Коментари Харесай

Това лято ще бъде разтърсващо! Black Eyed Peas пристигат в Бургас с брилянтната J. Rey Soul

Пилотното издание на Burgas Breeze Fest ще посрещне огромните имена на 22-ри юли 2023 година

Лято 2023-та дава мощна поръчка да се трансформира в едно от най-запомнящите се за фестивалния живот на Бургас. Специално за пилотното издание на Breeze Fest в България за пръв път ще дойдат огромните Black Eyed Peas.

„ Акостирането “ им на 22-ри юли в Бургас е освен специфична спирка от международното им турне, само че и единствената музикална точка в Югоизточна Европа. Black Eyed Peas ще излязат на сцената на Burgas Breeze Fest в цялостния си алфа състав, а към него ще се причисли и музикалното украшение J. Rey Soul.

„ Mamacita ”, “Pump it ”, “Simply the best ” и още от огромните шлагери на Black Eyed Peas, както и свежите песни от новия им албум, ще звучат онлайн единствено на 22-ри юли в България. Българската аудитория, както и закупилите към този момент билети почитатели от Турция, Гърция и Румъния, са подготвени да видят неповторимата сцена, построена особено за атрактивното шоу на Black Eyed Peas. Музикалната сензация „ МОЛЕЦ “ ще излезе директно преди американците, а уредниците от BPM events, дават обещание и още извънредни изненади на пристанище Бургас, които сигурно ще трансфорат Burgas Breeze Fest в кулминационната точка на лятото. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР