Пилотите на Ферари Себастиан Фетел и Шарл Леклер трябва да

...
Пилотите на Ферари Себастиан Фетел и Шарл Леклер трябва да
Коментари Харесай

Рос Браун посъветва Фетел и Льоклер: Учете се от Хамилтън

Пилотите на Ферари Себастиан Фетел и Шарл Леклер би трябвало да се поучат от международния първенец Люис Хамилтън и да бъдат по-откровени за своите неточности, съобщи шефът на Формула 1 Рос Браун. По време на надпреварата в Бразилия през миналия уикенд двата болида на „ Скудерията “ се блъснаха един в различен и отпаднаха от конкуренцията. След конкуренцията никой от двамата не пое виновността за случилото се.

Браун, който е някогашен механически шеф на Ферари, загатна, че с такова държание отборът на „ черните кончета “ мъчно ще детронира Мерцедес.

"Не бих желал да взимам отношение кой от двамата има по-голяма виновност за случая. Но видяно трезво, добре би било един от тях да последва образеца на Хамилтън и незабавно да си признае виновността – както направи първенецът след удара с Албън ", показа Браун.

"Ако Ферари в действителност желаят да прекратят превъзходството на Мерцедес, би трябвало освен да обезпечат по-силна кола следващата година, само че и да се уверят, че сходни произшествия няма да се повторят. Формула 1 е екипен спорт, изключително в Маранело “, добави още шефът на Формула 1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР