Пилотът заплаши да отмени полета от САЩ до МексикоПилотът на

...
Пилотът заплаши да отмени полета от САЩ до МексикоПилотът на
Коментари Харесай

Пътник изпрати голата си снимка на останалите пасажери в самолет

Пилотът заплаши да анулира полета от Съединени американски щати до Мексико

Пилотът на полет на Southwest Airlines заплаши да анулира излитането, откакто мъж в ​​самолета изпрати голата си фотография на другите пасажери, оповестява Си Ен Ен, предава. 

Случката е преди полета от Хюстън, Съединени американски щати до Кабо Сан Лукас, Мексико. Трансферът на файлове е бил сбъднат посредством AirDrop на Apple. 

“Ето каква е договорката, в случай че това продължи, до момента в който сме тук, ще би трябвало да се върна до вратата и всички ще би трябвало да слязат. Ще се свържа с защитата и ваканциите ви ще бъдат провалени. Така, че ще ви помоля да спрете да изпращате фотоси ”, сподели водачът на пасажерите, до момента в който е сниман от пасажер във видео, оповестено в ТикТок и гледано към 2,7 милиона пъти. 

Пътничката Тейглор Марсалис, снимала видеото сподели, че тя и нейните другари са се качили в самолета, а по-късно са получили уведомление за събаряне на фотоси. 

Тя акцентира, че е отхвърлиха известието, само че две от приятелките ѝ са го приели, след което са се сдобили с голите фотоси. 

„ Това беше гол мъж, който се беше пуснал AirDrop на всички “, сподели Марсалис. 

Друга пътничка е уведомила стюардесата за фотосите. 

„ Безопасността, сигурността и благосъстоянието на пасажерите и чиновниците ни е най-големият приоритет на екипа на самолетната компания “, се споделя в изказване на Southwest Airlines.

Марсалис сподели, че водачът е бил експерт и се е справил ужасно със обстановката.

След изявлението на водача и инспекцията на стюардесите, самолетът е изхвърчал безвредно. 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР