Пилотът Петър от „Фермата“, по когото си падна победителката Хепи

...
Пилотът Петър от „Фермата“, по когото си падна победителката Хепи
Коментари Харесай

Петър от Фермата се прехранва в кол център

Пилотът Петър от „ Фермата “, по който си падна победителката Хепи Ванче, към момента не може да упражнява обичаната си работа-летенето, призна самият той пред „ Лейдизон “. Все отново мачото, който не съумя да грабне премията от 100 хиляди лв., не стои незает: „ Тъй като съм приключил лицей в Германия, знам немски. Работя от у дома за немска компания, беседвам с клиентите й. За страдание, авиацията е евентуално в топ 3 на засегнатите от пандемията промишлености.

Навремето страната плащаше образованието на водачите, след което огромна част от тях отиваха в чужбина. Аз съм тъкмо противоположният случай – дадох 100 000 лв. персонални средства, с цел да стана водач и останах в България. За страдание, страната ни се отнася доста несериозно към авиацията. Чувам по какъв начин се поддържат ресторантьори, само че за авиацията няма такова нещо “, ядосва се Петър.

След излизането си от предаването той се събра с друга участничка - Антония, само че през днешния ден мълчи дали има жена до него: „ Не желая да разясня тази тематика “, изяснява някогашният водач, който съгласно изявления към този момент не може да си разреши скъпо гадже като Антония с работата си в прът център.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР