Пилотът от Формула 1 Кими Райконен днес даде началото на

...
Пилотът от Формула 1 Кими Райконен днес даде началото на
Коментари Харесай

Кими Райконен пусна своя модна линия

Пилотът от Формула 1 Кими Райконен през днешния ден даде началото на персонално собствен фешън бранд в Съединените американски щати. Финландският играч ще си партнира в самодейността с West Coast Choppers.

Това се случи в дните преди старта за Голямата премия на Съединени американски щати, който ще се организира тази неделя в Остин, Тексас. Модната линия ще се споделя просто “KIMI”, като в основата ѝ стои неподправената пристрастеност на ледения към моторите. Той има няколко поръчкови возила в дома си в Швейцария.

В характерен жанр Райконен съобщи, че по принцип гледа да заобикаля действия като маркетинг и реклама, а единствената причина да се впусне в сходно начинание е убеждението, че то пасва на неговата персона. „ Аз съм доста благополучен, че това се случи. През годините имаше доста случаи, в които ме питаха дали желая да направя това или това. Единствено се впусках в неща, които усещах за верни. Случаят е безусловно подобен. Беше доста елементарно да кажа: „ да, дано го създадем и да забележим какво ще излезе”, разяснява Райконен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР