Пилотът от Формула 1 Алекс Албън разкри една от главните

...
Пилотът от Формула 1 Алекс Албън разкри една от главните
Коментари Харесай

Пилот от Ф1: Нов контракт и се изнасям от при нашите

Пилотът от Формула 1 Алекс Албън разкри една от основните аргументи, заради която се надява да получи нов контракт от Ред Бул Рейсинг. Британският гений разкри, че сходна договорка ще му разреши да се изнесе от къщата на неговите родители и да стане по-самостоятелен.

23-годишният играч все още към момента живее в Милтън Кийнс, където дели жилище с майка си, своя пастрок, трите си сестри и своя брат. По-рано през актуалната акция Албън получи късмет да бъде промотиран от Торо Росо в Ред Бул поради неубедителното показване на Пиер Гасли като сътрудник на Макс Ферстапен. До този миг геният се показва сносно, като в Япония реализира най-хубавото си класиране във Ф1 въобще, печелейки 4-о място.

„ Надявам се през идващите години да натрупам повече пари и да мога да се изнеса”, показа Албън. „ Към момента няма по какъв начин да мръдна от фамилната къща.”

„ Милтън Кийнс е прекрасен град и е покрай завода на Ред Бул, но… по какъв начин да го кажа? Има и други места по света. Може би нуждая се да пребивавам някъде другаде и да имам по-екстравагантен жанр на живот?”

„ Определено бих отишъл в Лондон (където в действителност е роден – б.р.). Мисля си по този въпрос, само че още веднъж – всичко опира до пари. Трябва да отбележа няколко бонус точки”, добави Албън.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР