Пилотът на Yamaha Валентино Роси разкри, че е изненадан да

...
Пилотът на Yamaha Валентино Роси разкри, че е изненадан да
Коментари Харесай

Роси е изненадан от бързината на Yamaha на Мизано

Пилотът на Yamaha Валентино Роси разкри, че е сюрпризиран да види и четирите мотора на конструктора си в топ 5 след първите две свободни тренировки от спортния уикенд на MotoGP в Сан Марино. Съотборникът на Доктора Маверик Винялес бе най-бърз с машината си, която употребява от началото на 2019-а, до момента в който Роси кара на " Мизано " с нова изпускателна система и карбоново шаси.

" Двата дни проби на " Мизано " бяха положителни, тъй като работихме доста старателно, изключително на новите неща, и в края на теста бях изцяло уверен, че те работят по-добре. Концентрирахме се върху това и наподобява, че ни прави конкурентни. Изненадан съм, че всички водачи на Yamaha бяха бързи, защото конфигурациите на моторите ни са много разнообразни ", разяснява Валентино. " Имаме сцепление и ускорението ни не е зле ". Въпреки всичко, Доктора към момента не е изцяло благополучен с машината си: " Моето персонално мнение е, че имаме още доста работа, тъй като аз не се усещам удобно с салдото на мотора ".

" It looks like our bike is very competitive here " @ValeYellow46 is optimistic heading into Saturday at Misano! #SanMarinoGP pic.twitter.com/vBuz3drmoD
— MotoGP™ (@MotoGP) September 14, 2019 Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР