Пилотът на Yamaha Валентино Роси потвърди още веднъж, че надеждите

...
Пилотът на Yamaha Валентино Роси потвърди още веднъж, че надеждите
Коментари Харесай

Ранното завръщане на Роси в MotoGP не е заради класирането

Пилотът на Yamaha Валентино Роси удостовери още един път, че очакванията му за десетата купа този сезон са минимални и не това е мотивацията му да се завърне в деяние доста по-рано от предстоящото откакто счупи крайници си на 31 август.

Въпреки че отборът му дефинира заместител за тазседмичния уикенд в Испания, Роси устоя медицинските проби и мина през две тестови сесии на пистата " Мизано ". Днес ще бъде 22-рият ден след случая, който претърпя Доктора, като ориентировъчното време за възобновяване се прави оценка сред 30 и 40 дни.

" Не става въпрос за шампионата. Всички благоприятни условия са отворени, изключително за първите трима водачи. Аз просто желая колкото може по-бързо да вляза във форма и считам, че това е най-хубавият метод. Искам да бъда тук, страдах много, до момента в който гледах надпреварата на " Мизано " по тв приемника ", показа Роси.

Валентино добави, че към момента не е в положение да реши опциите си и не си слага никакви цели за неделната Гран При на Арагон. Има възможност той и да пропусне надпреварата, в случай че не се усеща убеден след днешните тренировки на " Арагон ", като тогава той ще бъде сменен от Михаел ван дер Марк - водач от Световния Супербайк шампионат.
Гледайте онлайн всички стартове от сезон 2017 в MotoGP по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР