Пилотът на Уилямс Фелипе Маса заяви, че не съжалява за

...
Пилотът на Уилямс Фелипе Маса заяви, че не съжалява за
Коментари Харесай

Фелипе Маса: Не съжалявам за нищо във Ф1

Пилотът на Уилямс Фелипе Маса съобщи, че не съжалява за нищо от кариерата си във Формула 1 преди своето финално съревнование.

Тази седмица е краят на сезон 2017, който ще пристигна с блестящото Гран При на Абу Даби. Маса за повторно пристъпва към старта на „ Яс Марина” с концепцията, че ще му бъде финален. В началото на годината бразилският деец направи противоположен завой и скоропостижно прекъсна пенсионирането си, с цел да бъде сътрудник на Ланс Строл след прехвърлянето на Валтери Ботас в Мерцедес.

10 години Gong.bg - топ 10 на най-великите водачи във Ф1

„ В момента съм изцяло спокоен. Някой ме попита какво ще си помисля, когато изляза от у дома за последното си съревнование във Формула 1. Ако би трябвало да съм почтен, въобще не мисля за това. Затова смятам, че съм спокоен”, сподели Маса.

„ Готов съм за последното си съревнование, а също и за идващото предизвикателство в моя живот. Не скърбя за нищо в своята кариера. Много съм благополучен, тъй като имах шанса да стигна до такава степен, където съм сега. Въпреки това съм подготвен за идната стъпка”, добави 36-годишният бразилец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР