Пилотът на Уилиамс Джордж Ръсел потвърди, че не смята за

...
Пилотът на Уилиамс Джордж Ръсел потвърди, че не смята за
Коментари Харесай

Млад пилот на Уилиамс не мисли, че догодина ще е в Мерцедес

Пилотът на Уилиамс Джордж Ръсел удостовери, че не счита за истина информациите, че е допустимо да премине в тима на Мерцедес през 2020-а година. Спекулациите започнаха, откакто критиците в моторния спорт предсказаха блестящо бъдеще на Ръсел в шампионата, поставяйки го наедно с Естебан Окон.

Същевременно бъдещето на Валтери Ботас при „ сребърните стрели” наподобява под въпрос, а тези информации се ускориха след Гран при на Германия, в което финландецът катастрофира и не приключи конкуренцията.

„ Определено надпреварата в Германия не бе положително за мен, само че нападнах с всички вероятни средства и мисля, че това тъкмо искаше отборът”, приказва Ботас в Унгария, където следва идващото съревнование.

„ Не мисля, че едно съревнование може да промени нещата. Вярвам в себе си и знам, че мога да печеля купата. Други не имат вяра, само че аз мисля, че давам максимума от себе си”, продължи Ботас.

„ Не мога да отрека, че се удивлявам на Мерцедес, само че имам контракт с Уилиамс – това е реалност. Друг факт е, че всички мечтаем да се състезаваме за победи и титли”, добави пък Джордж Ръсел.

„ Във Формула 1 всичко е допустимо, само че не мисля, че през 2020-а ще бъде в различен тим. Ако ми се открие късмет, ще го сграбчи с две ръце”, приключи младият водач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР