Пилотът на Suzuki в MotoGP Алекс Ринс не се притеснява,

...
Пилотът на Suzuki в MotoGP Алекс Ринс не се притеснява,
Коментари Харесай

Suzuki няма да повторят грешката с двигателя за MotoGP

Пилотът на Suzuki в MotoGP Алекс Ринс не се тормози, че тимът може да допусне неточност в избора на мотор за идващия сезон, както бе направено през 2017 година, когато Ринс бе дебютант в кралския клас на мотоциклетизма. Кампанията на конструктора през 2017-а бе унищожена от грешката на другия им водач - Андреа Яноне, чийто контракт не бе продължен през сегашния сезон.

След техническите усъвършенствания преди старта на сезон 2018 Suzuki съумя да завоюва осем подиума, пет от които бяха на името на Ринс.
Test ended with very good feelings Thanks team for this special season! // Acabamos el test con buenas sensaciones! Gracias equipo por este año! #suzuki #motogp #ar42 #brap #paki pic.twitter.com/pBaTuMd0N2
— Alex Rins (@Rins42) November 29, 2018
" Не съм обезпокоен, тъй като изпробвах два мотора и две шасита и с всички тях бях бърз. Аз оставям всичко в ръцете на инженерите и шефовете. Ще изберем най-хубавата алтернатива. Направихме доста съпоставения и имаме много информация. Усещането е положително и с двата мотора. Положителната линия е, че и двата мотора са по-мощни и имат по-голям капацитет. Важното е, че в Suzuki се работи доста интензивно. Тестовите ни дни бяха потребни, тъй като изпробвахме всичко ново ", изясни Ринс.

Пилотът на Suzuki има вяра, че си е заслужил и повече почитание след миналия сезон в MotoGP. " Догодина аз ще дам всичко от себе си. Вече натрупах опит. Мисля, че си заслужих уважението от другите водачи. Правя дребни стъпки и даже аз не чаках да отбележа цели пет подиума ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР