Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен напомни

...
Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен напомни
Коментари Харесай

Ферстапен: Не съм спирал да мисля за световната титла

Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен подсети на почитателите си за своята огромна цел – преследването на международната купа – и съобщи, че даже сега я преследва.

21-годишният холандец регистрира голямото предимство на Мерцедес над останалите отбори, което си пролича ясно посредством 6-те победи в първите 6 старта за сезон 2019. Дотук Ферстапен завършваше или трети, или четвърти в тези надпревари, като досега още не му се удало да надвие играч на германците.

„ Мерцедес има по-висока оптималната скорост”, съобщи холандецът. „ Аз съм доста стимулиран да стигна до подиум в Канада. Разбира се, бих желал да печеля, само че в този момент Мерцедес е толкоз мощен, че не е елементарно.”

„ Така или другояче, успяхме да се приближим по-близо до мисълта за международната купа. Ясно е, че постоянно искаш да мислиш за нея, само че в последна сметка би трябвало да извличаш най-хубавото от всеки уикенд. Дотук ни се удава, може би като се изключи Монако, само че с цел да спечелим купата, е нужно повече”, добави Ферстапен.

Проследете онлайн тренировките и квалификациите преди Гран При на Канада (7-9 юни), както и самото съревнование от календара на Ф1 посредством каналите на DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР