Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Даниел Рикиардо счита,

...
Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Даниел Рикиардо счита,
Коментари Харесай

Рикиардо: Мерцедес все още са най-добри

Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Даниел Рикиардо смята, че не е настъпило огромно разбъркване в салдото на силите сред отборите в челото. Според австралиеца Мерцедес продължава да диктува събитията, въпреки самият той да сложи нов връх на пистата „ Каталуня” при предсезонните проби.

Шефът на Мерцедес: Май няма да сме най-бързите

28-годишният играч беше звездата от втория ден при втория тур проби в Барселона, като завъртя впечатляваща бърза обиколка с гумите хиперсофт за 1:18,047 минути. За мнозина тя е доказателство, че Ред Бул би могъл да се включи в борбата, която през предходната година се водеше основно сред Мерцедес и Ферари.

„ Сигурен съм, че Мерцедес към момента са на върха сега, само че не мисля, че ние изоставаме чак толкоз доста от тях”, разяснява Рикиардо. „ Ако успеем да прибавим още някои неща в представянето ни, ще бъдем доста положителни.”

Даниел Рикиардо с връх на пистата в Каталуня

„ Ще разберем по какъв начин стоят нещата в Мелбърн, само че все по този начин считам, че Мерцедес ни превъзхожда, въпреки и не с доста.”

„ Изглежда сме покрай тях. Ферари, бих могъл да кажа, също са близо. Смятам, че темпото ни е сравнимо с тяхното”, добави Рикиардо.

Мерцедес несъмнено се пробва да скрие нещо от съперниците си, като към този момент не е поставял време с най-бързите налични гуми – хиперсофт. „ Мерцедес наподобяват най-бързи. Ако сложат хипермеките гуми, съгласно мен ще пернат с още няколко десети от секундата. Ако това в действителност е по този начин, скоро ще го научим”, добави Рикиардо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР