Пилотът на Ред Бул Рейсинг във Формула 1 Макс Ферстапен

...
Пилотът на Ред Бул Рейсинг във Формула 1 Макс Ферстапен
Коментари Харесай

Ферстапен: Не целя да бъда най-харесваният във Формула 1

Пилотът на Ред Бул Рейсинг във Формула 1 Макс Ферстапен съобщи в прав текст, че не се интересува изключително дали получава благосклонности или не. Холандецът акцентира насоката на своя фокус, който е зависещ само на успеха.

През последните години 22-годишният играч се открои и като един от най-големите гении в „ кралските гонки”, и като много спорна персона. В общуването си с сътрудници, анализатори и медии постоянно младокът демонстрира нулево придържане към положителния звук, като през предишния сезон съумя да се замеси даже във физическа свада с Естебан Окон.

До този миг със своите 7 победи Ферстапен счупи значително върхове, като през идната акция към момента би могъл да стане най-младият първенец в историята на Ф1. „ Не бих желал да звуча надменно или неуважително към останалите”, съобщи той пред Би Би Си Спорт. „ Аз съм ясно целенасочен към това да надвивам и да не се предавам. Ако би трябвало да мина през някого, ще го направя. Ако би трябвало да се мушна изпод, ще го сторя. Ето това имам поради.”

„ Нека го кажа по този начин: след края на моята кариера, в случай че съм спечелил 5 международни трофеи, само че може би не съм най-харесваният човек, за мен второто няма да има значение. Защото в последна сметка всичко се прави в името на успеха.”

„ Това може би звучи надменно, само че аз не желая да е по този начин. Ще направя всичко, всичко, с цел да победя. Ако е прекомерно не тъкмо мръсно, само че твърдо, ще го направя. Аз не съм тук, с цел да бъда най-харесваният човек”, добави Ферстапен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР