Пилотът на Ред Бул Рейсинг във Формула 1 Даниел Рикиардо

...
Пилотът на Ред Бул Рейсинг във Формула 1 Даниел Рикиардо
Коментари Харесай

Рикиардо откровен: Една победа не стига, за да остана в Ред Бул

Пилотът на Ред Бул Рейсинг във Формула 1 Даниел Рикиардо за следващ път сподели, че оставането му в тима е сложено на карта. Австралиецът, който завоюва старта за Голямата премия на Китай, съобщи недвусмислено, че единствено тази победа е незадоволителна, с цел да го накара да възобнови контракта си.

В края на актуалната година съглашението сред „ биковете” и 28-годишния играч изтича, като към този момент доста пъти той даде да се разбере, че не се усеща задължен да остане непременно. Още към края на 2017-а Рикиардо съобщи, че би останал единствено в случай, че има действителен късмет да се бори за купата.

Рикиардо: Аз скучни надпревари не спечелвам

„ Искам да бъда зад кормилото на най-хубавата кола”, разясни в този момент Рикиардо. „ През предишния уикенд потвърдих, че в случай че имам опцията, мога да надвивам.”

„ Ако в този момент успеем да спечелим още няколко надпревари с Ред Бул, тогава нещата ще наподобяват много атрактивно. Ако не, най-вероятно ще разполагам с други варианти.”

В момента интензивно се твърди, че Мерцедес и Ферари се пробват да подпишат с австралиеца.

Рикиардо: Искам купа преди косите ми да побелеят

„ Очевидно успеха оказва помощ, само че в случай че във всяко друго съревнование през годината приключваме на 6-о място, това няма да е най-интересния вид за мен. Дали Ред Бул може да се бори за купата през 2018-а? Твърде рано е да кажа „ да”. Спечелихме в Китай, само че би трябвало да реализираме регулярно сходни резултати, с цел да потвърдим упоритостите си.”

„ Ако успеем още веднъж да спечелим след 2 седмици в Баку, тогава бих ви дал позитивен отговор”, добави Рикиардо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР