Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен остана зад пилотите на

...
Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен остана зад пилотите на
Коментари Харесай

Лудия Макс: Надявам се този път да имаме късмет в Италия

Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен остана зад водачите на Мерцедес в първата подготовка на „ Имола “, а по-късно направи едвам пет обиколки по време на втората. Нидерландецът въпреки всичко остана спокоен след първите проби в Италия.

„ Харесвам Италия. Храната е добра и ми харесва да съм тук. Но наподобява нямаме шанс в конкуренциите в последно време. Надявам се това да се промени. Имах проблеми със задвижващия вал и трябваше да спрем колата в FP2 и не бе елементарно да докараме колата назад в бокса. Затова и не съумях да изляза още веднъж на пистата ", съобщи Верстапен.

„ Колата се усещаше добре в FP1 и е мъчно да се каже какво щеше да стане във втората сесия, само че въпреки всичко ще можем да погледнем данните и да преценим какво можем да подобрим на следващия ден във връзка с салдото. Разбира се, че щеше да е по-добре, в случай че разполагахме с тази подготовка. Но не мисля, че пропускането й е краят на света. Знаем какво би трябвало да създадем на следващия ден. Трябва да се фокусираме върху себе си и да вземем най-вече от това, с което разполагаме ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР