Пилотът на полет на Southwest Airlines заплаши да отмени излитането,

...
Пилотът на полет на Southwest Airlines заплаши да отмени излитането,
Коментари Харесай

Преди полет: Пътник изпрати голата си снимка на останалите пасажери 


Пилотът на полет на Southwest Airlines заплаши да анулира излитането, откакто мъж в ​​самолета изпрати голата си фотография на другите пасажери, оповестява Си Ен Ен.

Случката е преди полета от Хюстън, Съединени американски щати до Кабо Сан Лукас, Мексико. Трансферът на файлове е бил сбъднат посредством AirDrop на Apple.

“Ето каква е договорката, в случай че това продължи, до момента в който сме на тук, ще би трябвало да се върна до вратата и всички ще би трябвало да слязат. Ще се свържа с защитата и ваканциите ви ще бъдат провалени. Така, че ще ви помоля да спрете да изпращате фотоси ”, сподели водачът на пасажерите, до момента в който е сниман от пасажер във видео, оповестено в ТикТок и гледано към 2,7 милиона пъти.

Пътничката Тейглор Марсалис, снимала видеото сподели, че тя и нейните другари са се качили в самолета, а по-късно са получили уведомление за събаряне на фотоси.

Тя акцентира, че е отхвърлиха известието, само че две от приятелките ѝ са го приели, след което са се сдобили с голите фотоси.

„ Това беше гол мъж, който се беше пуснал AirDrop на всички “, сподели Марсалис.

Друга пътничка е уведомила стюардесата за фотосите.

„ Безопасността, сигурността и благосъстоянието на пасажерите и чиновниците ни е най-големият приоритет на екипа на самолетната компания “, се споделя в изказване на Southwest Airlines.

Марсалис сподели, че водачът е бил експерт и се е справил ужасно със обстановката.

След изявлението на водача и инспекцията на стюардесите, самолетът е изхвърчал безвредно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР