Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън разкритикува остро съветника на Ред

...
Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън разкритикува остро съветника на Ред
Коментари Харесай

Хамилтън с остра атака към Ред Бул и доктор Марко

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън разкритикува остро съветника на Ред Бул лекар Хелмут Марко за расистките му забележки към Серхио Перес, както и австрийския отбор за неналичието на реакция след неговото изявление.

Наскоро лекар Марко изясни съмненията във формата на Перес този сезон с това, че той е " южноафриканец " и поради това му липсва концентрацията, присъща на двамата международни първенци на отбора Себастиан Фетел и Макс Верстапен.

В последна сметка след доста остри реакции в обществените мрежи лекар Марко беше заставен да се извини публично, което той направи неособено безапелационно, а в Сингапур се извини и персонално на Перес на специфична среща сред двамата. Мексиканецът разяснява, че приема извинението на Марко, само че от самото начало Ред Бул по този начин и не реагира публично на изявлението на Хелмут Марко.

Ето какво съобщи Хамилтън по тематиката:

В обстановки като тази хората нормално биват премествани, уволнявани или най-малко отборът би трябвало да реагира с обяснението, че не поддържа такива неща. Интересно е, че те до момента не са създали нищо от това, само че това не е моят тим, а ние не действаме по този метод. ", приключи седемкратният международен първенец.
 Хамилтън преподписа с Мерцедес за още два сезона
Хамилтън преподписа с Мерцедес за още два сезона

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР