Пилотът на Мерцедес - Люис Хамилтън, обвини ръководството на Формула

...
Пилотът на Мерцедес - Люис Хамилтън, обвини ръководството на Формула
Коментари Харесай

Хамилтън няма притеснения за преразглеждане на наказанието му

Пилотът на Мерцедес - Люис Хамилтън, упрекна управлението на Формула 1 в неприятна връзка, само че показа, че не се тормози от решението да се преразгледа наказването, което му бе наложено в надпреварата за Гран при на Катар преди две седмици.

Седемкратният международен първенец беше санкциониран с 50 хиляди евро, половината от които условно, за секване на пистата без позволение, откакто се сблъска със съотборника си в " Мерцедес " Джордж Ръсел на първия завой.

След това ФИА реши да преразгледа наказването, заявявайки, че е загрижена за резултата от дейностите на Хамилтън, който е модел за подражателство на по-младите водачи.

Най-успешният водач в спорта би трябвало да приказва още веднъж с ФИА в Остин, макар че тогава се извини и призна, че е отговорен.

Не се чака Хамилтън да получи по-строго наказване, само че ФИА желае да сътвори казус за бъдещи нарушавания, макар че това не беше доказано в изявлението.

" Не мисля, че съм умишлен. В последна сметка това беше просто неприятна връзка ", сподели Хамилтън пред медиите преди надпреварата за Голямата премия на Съединени американски щати.
 Хамилтън: Не съм удовлетворен, беше комплицирано поради вятъра
Хамилтън: Не съм удовлетворен, беше комплицирано поради вятъра

Пилотът на Мерцедес разяснява квалификацията в Катар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР