Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън благодари на инженерите в отбора

...
Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън благодари на инженерите в отбора
Коментари Харесай

Хамилтън: Съжалявам за случилото се с Фетел, утре няма да ми е лесно

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън благодари на инженерите в тима си, които съумяха да трансформират фрапантно държанието ва болида му след днешната, извоювана от британеца подготовка за неделната Гран При на Малайзия. Хамилтън се възползва от подаръка, който му направиха от главните съперници Ферари и отпадането поради щета в задвижващата единица на Себастиан Фетел още преди да е направил и една обиколка.

Люис даже изрази страдание към единствения си съперник за купата Фетел, който на следващия ден ще би трябвало да си проправя път към зоната на точките от последна позиция.

"Преди днешната подготовка нямахме никаква концепция по какъв начин ще се представим. Снощи инженерите направиха доста промени. Благодаря им, тъй като те са главните виновници през днешния ден болидът да е толкоз бърз, все едно са го сменили с нов ", показа щастливият Хамилтън.

"Съжалявам за случилото се с Фетел. Той беше доста бърз и може би нямаше да мога да го спра в квалификацията. Това е част от Формула 1 и тези моменти ни вършат по-силни. Убеден съм, че още преди да излезе от болида си, Себастиан към този момент е почнал да мисли по какъв начин по най-бързия метод на следващия ден да ме настигне. Няма да ми е по никакъв начин елементарно, тъй като и момчетата от Ред Бул са доста бързи и в спортни условия всичко може да се случи ", приключи британецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР