Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън бе видимо доволен след успеха

...
Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън бе видимо доволен след успеха
Коментари Харесай

Хамилтън: Можех само да мечтая за такъв аванс

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън бе очевидно удовлетворен след триумфа на Гран При на Япония. Британецът дръпна с 59 точки пред главния си преследвач Себастиан Фетел, като съобщи, че е можел единствено да мечтае за такава солидна преднина 4 надпревари преди края. Той благодари за работата на тима си.

„ Имахме страхотна аудитория. Много съм признателен за поддръжката и отношението. Бе превъзходен ден. За първи път през днешния ден видях слънце. Отборът свърши страхотна работа, Макс направи мощно съревнование “, стартира щастливият Хамилтън.

„ Ред Бул бяха доста бързи в спортно движение. Ние бяхме бързи в квалификацията. След виртуалната кола за сигурност гуните бяха студени, а Макс се възползва “, добави спечелилият на „ Сузука “.

„ Честно казано, можех единствено да бленувам за подобен задатък. Заслугите са на тима, по тази причина, че те бяха толкоз безупречни. Огромно благодаря. Този задатък се дължи на всички старания на моите съотборници “, сподели разяснява още Хамилтън.

На собствен ред, вторият Макс Ферстапен изясни: „ Бе страховит ден. Обичам тази писта. Темпото бе обещаващо. Когато сложихме гуми софт бяхме бързи. В последните обиколки мислех, че мога да се спрая с Люис. Не успяхме, само че съм удовлетворен и мисиля, че може да съм благополучен “.

Третият Даниел Рикиардо разяснява: „ Това е първият ми подиум на Сузука. Това ми беше цел да се кача на подиума. Всичко се случи добре. В началото не можех да се движа покрай съперниците си “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР