Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън бе крайно недоволен от първите

...
Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън бе крайно недоволен от първите
Коментари Харесай

Хамилтън разкритикува настилката на Истанбул парк

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън бе извънредно неудовлетворен от първите две свободни тренировки. Шесткратният международен първенец се оплакваше от положението на новата настилка на пистата Истанбул парк и дефинира деня си като ужасяващ.

„ Днешния ден бе същинско злополучие за мен в случай че съм почтен. Това е толкоз прелестна писта и не мога да схвана за какво се харчат толкоз доста пари за нова настилка. Знам, че от дълго време не са се провеждали надпревари от F1. Мисля, че това преасфалтиране не е вярно и на вятъра са били изхарчени толкоз доста средства “, показа Хамилтън.

Люис добави, че не усеща колата по най-хубавия метод и не чака това да се промени до края на спортния уикенд. В същото време счита, че меките гуми пасват най-добре на турското трасе.

„ Темпото ми с най-меките гуми бе доста положително. Изпитвах огромни компликации с най-твърдата примес на Пирели и страдах от липса на сцепление. Надявам се да подобря скоростта си, с цел да съм по-конкурентен в квалификацията и надпреварата “, добави още британецът.

Sup nerds. You'll ❤️ this one...
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР