Пилотът на Мерцедес Джордж Ръсел завърши втори в квалификацията за

...
Пилотът на Мерцедес Джордж Ръсел завърши втори в квалификацията за
Коментари Харесай

Джордж Ръсел: Можех да съм първи

Пилотът на Мерцедес Джордж Ръсел приключи втори в квалификацията за Гран При на Мексико Сити и ще започва от първа редица, само че британецът беше доста неудовлетворен след края на последната си бърза обиколка.

„ Тимът заслужаваше повече – изясни Ръсел след края на сесията. – Екипът ни обезпечи страхотни коли за този уикенд. Смятам, че можех да съм първи, полпозишънът можеше да бъде наш, само че аз направих ужасна обиколка. Все отново съм удовлетворен, че ще пускам от първа редица. ”

Ръсел удостовери, че Мерцедес продължава да развива автомобила W13 до края на сезона.
 Верстапен със страховит първи полпозишън в Мексико, Ръсел ще започва 2-ри Верстапен със страховит първи полпозишън в Мексико, Ръсел ще започва 2-ри
„ Имахме усъвършенствания по колата в Остин, освен предното крило, което не успяхме да използваме – съобщи Джордж. – Но тук аеродинамичното противодействие не е толкоз значим фактор и по тази причина ние минахме по-напред. Утре ще е доста оспорвана борба. ”
 Верстапен: Ще ни би трябвало добър старт Верстапен: Ще ни би трябвало добър старт
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР