Пилотът на Мерцедес - Джордж Ръсел, отговори на нападките от

...
Пилотът на Мерцедес - Джордж Ръсел, отговори на нападките от
Коментари Харесай

Ръсел към Алонсо: Липса на наказание щеше да отвори кутията на Пандора

Пилотът на Мерцедес - Джордж Ръсел, отговори на нападките от страна на Фернандо Алонсо за случая в Австралия. Испанецът показа, че в случай че Ръсел не се бе блъснал, то наказване за Астън Мартин е нямало да има.

„ Ясно е, че случилата се обстановка беше малко странна. Както споделих и тогава, бях тотално сюрпризиран “, разяснява Ръсел.

„ Всъщност гледах кормилото, превключвах нещо на правата, всички го вършим по време на обиколка, и когато погледнах напред, видях, че съм съвсем в скоростната кутия на Фернандо. Вече беше прекомерно късно и идващото нещо, което стана, бе, че отидох в стената. “

„ Ако това каране не бе осъдено, то щеше да отвори кутията на Пандора за останалата част от сезона, в това число за младшите категории. Въпросът беше разрешено ли е да се стопира по този начин на права. Разрешено ли е да намалиш, да смениш предавка, да ускориш, т.е. нещо полухаотично? “, риторично попита Ръсел.

Ръсел добави, че в цялата обстановка няма нищо персонално.

„ Всички се борим, когато сложим каските и се състезаваме. В съответния миг има доста страсти. Според мен и двамата към този момент сме траяли нататък. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР