Пилотът на Макларън Фернандо Алонсо говори пред медиите по време

...
Пилотът на Макларън Фернандо Алонсо говори пред медиите по време
Коментари Харесай

Алонсо знае какъв е залогът за Макларън този сезон

Пилотът на Макларън Фернандо Алонсо приказва пред медиите по време на представянето на новия MCL33. Испанецът съобщи, че е разчувствуван от дребното време, което остава до първия предсезонен тест във Формула 1 в понеделник и няма самообладание да се качи в болида.
Fernando Alonso on track in the new McLaren MCL33 https://t.co/lhYxmx6pSj#SkyF1 #F1 #McLaren #MCL33 pic.twitter.com/Gg6KitJ8OQ
— Sky Sports F1 (@SkySportsF1) February 23, 2018 " Усетих зимата си по-кратка от нормално, защото към този момент бях в кокпита за 24-часово съревнование и няколко проби със спортни коли. Аз в действителност нямам самообладание да вляза във Ф1 болида за първи път от три месеца. Гледайки новата ни кола се усещам извънредно разчувствуван и разтревожен. Знам какъв брой значима е тя за тима сега и се надявам тя да доближи това равнище, което всички в тима желаеме и заслужаваме. Ако сме способни да развием основните си страни от миналогодишното шаси и да ги обвържем с усъвършенствания мотор на Рено, мисля, че ще можем да създадем стъпка напред. Колата в действителност наподобява доста изпипана, стегната и добре замислена. Мисля, че новият цвят е страховит и хваща окото ", показа Алонсо.
Съотборникът на двукратния Ф1 първенец Стофъл Вандоорн удостовери, че целия отбор разчита много на новия болид и показа, че се надява да стартират сезона на една по-стабилна основа, която елементарно да развиват в хода на надпреварите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР