Пилотът на Макларън - Даниел Рикардо заяви, че е говорил

...
Пилотът на Макларън - Даниел Рикардо заяви, че е говорил
Коментари Харесай

Даниел Рикардо: Договорът ми е ясен, напълно съм отдаден на Макларън

Пилотът на Макларън - Даниел Рикардо съобщи, че е приказвал с шефа на тима Зак Браун и е усетил, че има цялостната поддръжка на управлението, макар слуховете към бъдещето му във Формула 1, оповестява организация " Ройтерс ".

32-годишният Рикардо мина в МакЛарън от Рено през предишния сезон, а актуалният му контракт е до края на 2023 година. Информациите, които слагат под подозрение осъществяването на целия договор на австралиеца, зачестиха след коментара на Браун за съществуването на уговорка за освобождението му.

" Да, приказвах със Зак. Изяснихме обстановката и продължаваме напред. Договорът ми с тима е явен и е до края на идната година. Напълно съм предан на отбора ", сподели Даниел Рикардо преди надпреварата за Голямата премия на Азербайджан.

" Имам цялостната поддръжка на тима и желаеме да се оправим дружно ", добави Рикардо, който заема 11-о място във краткотрайното класиране при водачите с 11 точки все още. Съотборникът му Ландо Норис е седми с 48 точки.

Даниел Рикардо има две трети места при водачите във Формула 1 с тима на Ред Бул. " От мен зависи да се върна в позицията да съм в цялостен синхрон с голата и резултатите ще дойдат ", съобщи австралийският водач.
 Хамилтън стана почетен жител на Бразилия
Хамилтън стана почетен жител на Бразилия

" Нямам думи ", показа Люис
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР