Пилотът на КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов с автомобил Mitsubishi

...
Пилотът на КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов с автомобил Mitsubishi
Коментари Харесай

Константин Маршавелов започва защитата на титлата си в Бургас

Пилотът на " КА-2 Рейсинг Тийм " Константин Маршавелов с автомобил Mitsubishi Lancer Evo X ще стартира отбраната на купата си в Бургас, където в края на тази седмица ще се организира първи кръг от Националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут. Именно на бургаското трасе през предходната година, пловдивчанинът завоюва третата си национална купа, откакто приключи преди всичко в извънредно оспорваното съревнование.

През предишния сезон трикратният първенец на България съумя да завоюва четири от провелите се пет кръга от националния шампионат. Той сграбчи успехите в най-високия клас – " Макси " на Писта " Хасково ", Писта " Русе ", Писта " Бургас ", както и в надпреварата на трасето в Серес.

През тази година, задачата на пловдивския ас е отбрана на купата. През този сезон той още веднъж ще седне зад кормилото на Mitsubishi Lancer Evo X.

" Готови сме за идния сезон. Остават ни дребни, довършителни работи по автомобила, които би трябвало да свършим и ще сме изцяло подготвени за надпреварата в Бургас ", показа трикратният първенец на България, ден преди надпреварата на бургаското трасе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР