Пилотът на КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo

...
Пилотът на КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo
Коментари Харесай

Константин Маршавелов доминира в последното състезание за годината

Пилотът на " КА-2 Рейсинг Тийм " Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) приключи преди всичко в последният кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, който се организира на гръцката писта " Серес ".

Това е четвърта победа за пловдивчанина за този сезон от провелите се общо пет надпревари. Той завоюва стартовете на Писта Хасково, Писта Русе, Писта Стара Бургас, а в надпреварата, провело се в Стара Загора приключи на втора позиция.

Въпреки, че завоюва купата в клас " Макси ", още в бургаското съревнование, Маршавелов започва и в последния старт за сезона. В съботните квалификации той приключи с най-хубаво време и си подсигурява първото място на стартовата решетка за неделната конкуренция. В самото съревнование Маршавелов показва цялостна доминация на трасето от старта до финала, като нямаше никакви проблеми по време на конкуренцията и до края съумя да натрупа преднина от над минута пред втория.

" Състезанието мина по-скоро като подготовка за мен. Стартирах поради уважението ми към уредниците на конкуренцията. Малко ме е гняв, че едни не пристигнаха на това съревнование, а други не стартираха в самото съревнование ", показа Маршавелов след надпреварата през днешния ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР