Пилотът на "КА-2 Рейсинг Тийм" Константин Маршавелов финишира на първа

...
Пилотът на "КА-2 Рейсинг Тийм" Константин Маршавелов финишира на първа
Коментари Харесай

Константин Маршавелов с победа на писта Бургас

Пилотът на "КА-2 Рейсинг Тийм " Константин Маршавелов финишира на първа позиция в серия Макси на Писта Бургас. Състезанието бе финален кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта за тази година.

Маршавелов започва от втора позиция в днешното съревнование и няколко обиколки се движеше компактно зад водача.

"За разлика от през вчерашния ден, през днешния ден взехме решение да използваме техниката на 100 % и да се борим за успеха. Няколко обиколки се движех компактно зад водача, само че той получи щета и отпадна. През останалата част от надпреварата карах за публиката ", показа Маршавелов след надпреварата.

Това е четвърта победа от пет старта за Маршавелов. Той приключи преди всичко на Писта Лики Моли, Писта Русе, завърналата се в календара Писта София, както и през днешния ден в Бургас. Пловдивчанинът си обезпечи петата купа още в надпреварата на Писта Стара Загора, където приключи на второ място. Това е трета поредна победа за Маршавелов на бургаското трасе.

С успеха през днешния ден на Константин Маршавелов и третото място на съотборникът му Камен Василев, пловдивският АСК КА-2 Рейсинг Тийм си обезпечи шампионската купа при тимовете.

Двамата водачи ще приключат сезона с присъединяване в Overdrive Lap Battle, който ще се организира на 8/10 ноември на пистата „ Серес “ в Гърция. Там те ще вземат присъединяване със спортните си коли Mitsubishi Lancer Evo X.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР